Zasebnost in zaščita podatkov

Osebni podatki uporabnikov naših storitev

Velika planina resort spoštuje vašo zasebnost in varnost vaših osebnih podatkov. Uporabnikom naših storitev zagotavljamo, da z vsemi osebnimi podatki ravnamo zaupno in jih obravnavamo kot poslovno skrivnost. Osebne podatke (npr. ime, elektronska pošta), ki nam jih posredujete preko našega rezervacijskega sistema ali preko kontaktnega obrazca, v nobenem primeru ne razkrivamo tretjim osebam.

Varovanje zasebnosti

Velika planina resort ne objavlja osebnih podatkov svojih uporabnikov, razen v primeru izrecne privolitve samega uporabnika ali po nalogu pravosodnega organa.

Statistika strežnika

Da bi izboljšali dostopnost storitev in ponudili še kvalitetnejše informacije, naše spletne strani stalno analiziramo in opravljamo statistiko obiskanosti. Zapisi o obiskanosti naših strani ne vsebujejo osebnih podatkov naših uporabnikov niti ne usmerjajo oseb, ki obiskujejo naše strani.

Uporaba piškotkov (cookies)

Piškotek je majhna zapisana datoteka, ki jo posamezni spletni strežniki zapisujejo na vaš računalnik, ko obiskujete spletne strani. Piškotek ne bere podatke z vaših diskov niti podatkov, ki jih vsebujejo piškotki drugih strežnikov, zapisanih na vašem disku. Naši strežniki občasno uporabljajo piškotke, ki si zapomnijo strani, ki ste jih obiskali. Na ta način je komunikacijska zveza med vašim računalnikom in našim strežnikom hitrejša. Če ste spletni brskalnik prilagodili tako, boste z vsakim zapisom piškotka opozorjeni na vašem ekranu. Svoj spletni brskalnik lahko prilagodite tudi na način, da se onemogoči zapisovanje piškotkov. 

IP-naslovi

IP-naslovi so številke, edinstvene za vsak računalnik, ki ima dostop do spleta. Uporabljajo se za identifikacijo naslovnika in pošiljatelja podatkov preko spleta. Naš strežnik zabeleži IP-naslov vašega računalnika pri vsakem prenosu znotraj rezervacijskega sistema. To je namenjeno varnemu prenosu in zaščiti pred zlorabo vaših podatkov. Osebni podatki uporabnika niso dostopni tretjim osebam (zunaj rezervacijskega sistema).

Varni prenos podatkov

Uporabnikom rezervacijskega sistema zagotavljamo največjo zaščito podatkov. Za varen prenos podatkov med vašim računalnikom in našim strežnikom uporabljamo certifikat "Let's Encrypt" in SSL-tehnologijo z 128-bitno inkripcijo. Vsi osebni podatki, številke osebnih dokumentov, plačilnih kartic ali drugih plačilnih sredstev, ki nam jih uporabniki posredujejo preko rezervacijskega sistema, se prenašajo izključno preko omenjene tehnologije. Velika planina resort si pridržuje pravico do sprememb katerekoli informacije, navedene v tem dokumentu. Vse morebitne spremembe bodo takoj dostopne vsem uporabnikom teh strani.